Finansiera din tillväxtresa

Ola RyngeHållbar & lönsam tillväxt, The Rynge Group, TillväxttipsLeave a Comment

Finansieringshandboken 2016/2017Inte sällan behövs extra kapital för att skapa tillväxt. Idag släpptes den nya finansieringshandbok som är framtagen av Driva Eget i samarbete med Almi Företagspartner. Boken innehåller information om olika aktörer som kan erbjuda företag allt från lån och riskkapital till crowdfunding och rena bidrag. Många av dessa aktörer har dessutom någon form av rådgivning och vissa har tillväxtprogram, som kan var viktigt stöd i tillväxtarbetet.

Ladda ner och läs den digitala versionen av Finansieringshandboken 2016/2017.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.