Våra bästa tips

Ola RyngeThe Rynge Group, TillväxttipsLeave a Comment

Nu delar vi med oss av guldkornen som vi hittar då vi gör vårt bästa att hålla oss à jour med vad som händer i våra fokusområden entreprenörskap, digital marknadsföring och affärsutveckling i tillväxtbolag.

Rekommenderad läsningVarje dag går vi igenom någonstans mellan 200 till 300 artiklar från utvalda källor där det senate inom vårt arbete publiceras. En av de största utmaningarna i dagens informationssamhälle är inte att hitta information utan att hitta rätt och relevant information. Det är vår förhoppning att vi kan hjälpa till med detta genom att samla de allra bästa artiklarna som vi stöter på varje dag, och dela med oss av dessa till våra vänner, kunder, samarbetspartners och konkurrenter. Det brukar bli någonstans mellan 10 och 30 artiklar per dag.

Du hittar artiklarna här:
The Rynge Group – Rekommenderade Artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.