Startup Sweden – konceptet sprider sig

Ola RyngeThe Rynge GroupLeave a Comment

Under oktober genomförde The Rynge Group tillsammans med Martin Frönmark Startup Sweden Göteborg 2008, ett koncept som vi har intention att fortsätta driva under 2009, men då i andra städer runt om i Sverige.

Det verkar som fler och fler har fått upp ögonen för konceptet och i dagens DI kan man läsa om att ett antal internetentreprenörer försöka lansera 52 fullt fungerande webbtjänster under ett dygn, ett arrangemang som går under namnet 24 hour business camp och som arrangeras av webbutvecklaren och bloggaren Ted Valentin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.